Ons eten2018-08-21T13:44:01+00:00

Ons eten

De kwaliteit van onze voeding bepaalt voor een groot deel hoe wij ons voelen. Wanneer we goed eten voelen we ons beter en zien we er ook beter uit. Dit geldt voor onze dieren ook. Een dier dat goed voer krijgt is vitaler, blijer en ziet er beter uit.

Door de eeuwen heen is de wolf geëvalueerd in onze huishond. Onze honden stammen af van deze vleeseter en zijn zelf ook echte vleeseters. Kijk maar eens goed naar het gebit van uw hond. Dit zelfde geldt voor een kat of fret. Allen hebben een gebit dat is gemaakt om vlees te verscheuren en te eten. Vroeger aten honden ‘met de pot mee’ en tegenwoordig krijgen de meeste honden echter brokken.

Natuur & Dier gaat terug naar de natuur en wij adviseren het geven van vlees aan uw hond, kat en/of fret. Wij kunnen u dit vlees ook leveren. Dit doen wij in de vorm van KVV, kompleet vers voer (een mix waarin de verhoudingen zijn zoals bij een prooidier). Ons vlees is allemaal geschikt voor menselijke consumptie (6% btw tarief) en is afkomstig van en verwerkt in EEG goedgekeurde slachthuizen. Al het vlees wordt verwerkt door een VWA-gecertificeerd bedrijf en daarna meteen ingevroren in worsten van 500 of 1000 gram.

ONZE FOOD SHOP

Hoogwaardige producten

Dit is slechts een korte uitleg. Ik kan u een meer gedetailleerd advies geven, dat geschikt is voor uw dier. Het verschil tussen mij en vele anderen die ook vers vlees leveren is dat ik niet alleen het vlees verkoop, maar u tevens kan adviseren. Het is niet mogelijk om een standaardhoeveelheid vlees per dier per dag aan te geven. Dit is echt een kwestie van afstellen en blijven kijken hoe het dier reageert. Het gewicht, karakter en de activiteiten van het dier zijn mede bepalend voor de hoeveelheid vlees die het dier nodig heeft. Samen kijken we hier naar!

De Mixen bestaan uit kalkoen, kip, rund, lam, zalm, eend, paard, geit en konijn en bij luna’s lekkers zit er zelfs parelhoen in. Zoals u ziet zijn dit 9 verschillende diersoorten in verschillende varianten verwerkt, het advies is als u vers vlees voert dat u per 2 weken 5 verschillende diersoorten voert. U kunt dit makkelijk halen als u verschillende worsten besteld, of u besteld luna’s lekkers ( 10 rollen van 1 kg) en dan heeft u de zekerheid van ten minste 7 soorten per 2 weken samengesteld door Mona.

Ook voer ik sinds kort een aantal varianten van dogmeat in mijn assortiment. Deze wordt in dezelfde fabriek geproduceerd als natuur en dier en de soorten die ik in mijn assortiment heb, heb ik zelf uitgeprobeerd en zijn goed bevonden door mijn 2 viervoeters. De kwaliteit is net zo hoog als die van natuur en dier maar heeft wat meer enkelvoudige soorten, dit is heel makkelijk in verband met eventuele allergieën.

Dus vul bij vragen het contactformulier in of bel/ app naar 06-48226740

ONZE FOOD SHOP