Ook bied ik verschillende Privé trainingen aan:

Jachttraining

Detectie

Opvoeding/Gehoorzaamheid

Ik heb hiervoor verschillende  opleidingen gevolgd, examens gedaan en diploma’s gehaald en heb ruime ervaring met het geven van trainingen.

Mijn kennis houd ik op peil met verschillende lezingen en workshops die mijn kennis uitbreiden en verdiepen.

Wanneer kiest u voor privéles?

Voor sommige mensen is het lastig om naar een hondenschool te gaan of om op vaste tijden te trainen. Misschien houdt u er wel gewoon niet van om in een groep te trainen of sluiten de lessen op de hondenschool niet aan bij uw persoonlijke wensen.
Soms verloopt de training van uw hond best goed, maar heeft u even een beetje extra begeleiding nodig om bij bepaalde oefeningen de puntjes op de i te zetten, of wilt u aan een specifiek gedrag van uw hond werken.

In al deze gevallen, biedt privéles voor u de oplossing.
Tijdens een privéles bepaalt u in overleg waar, wanneer en wat u wilt trainen.

Ik kom bij u thuis of naar een andere door in overleg gekozen locatie, bijvoorbeeld bij u in de wijk of het bos. voor Detectie is er een binnenlocatie voorhanden.
De trainingen zijn maatwerk: de lessen kunnen elk moment aangepast worden om beter aan te sluiten bij uw wensen. We werken aan oefeningen waarvan u graag wilt dat uw hond ze beheerst.

Door op locatie te trainen, kunnen we de oefeningen meteen in de praktijk brengen en oefent u dus met uw hond op plaatsen waar u de oefeningen ook daadwerkelijk gaat gebruiken.
Een ander voordeel van privéles is dat u nooit op uw beurt hoeft te wachten, alle aandacht is voor u en uw hond. Hierdoor zult u meestal veel snellere resultaten behalen.

U kunt privélessen per half uur of uur boeken.