ONZE PUPS

LUNA’S LEGACY

Onze pups groeien op in huiselijke kring en krijgen veel aandacht. Ook krijgen we voldoende buurtkinderen op bezoek en ze ook gesocialiseerd worden met kinderen.

De honden krijgen verschillende prikkels (tv, stofzuiger, radio e.d.) aangeboden zodat ze overal aan wennen. We laten ook de pups kennis maken met verschillende soorten (dood) wild. Als het mogelijk is gaan we ook een kinderboerderij om ze verschillende dieren te laten ontmoeten.

Verzorging van pups

PUPS

Als onze pups 7 weken zijn laten wij door een gediplomeerde gedragsdeskundige een puppytest doen hier kunnen we al aardig het karakter boordelen( wat we natuurlijk ook al in de weken ervoor kunnen zien) en de werklust, waarna wij in samenspraak met de gedragsdeskundige de pups aan de verschillende aspirant pupkopers toewijzen. Wij spenen onze pups af op vers vlees en voeren dit ook aan de volwassen honden. Doen aan gedoseerd en inenten op maat , dus meten of er nog antistoffen in het bloed aanwezig zijn ( titeren) en als deze op een laag niveau zitten krijgen de pups pas de enting.

Dit omdat wij het niet nodig vinden dat de pups al op jonge leeftijd volgestopt worden met entstoffen die toch niet aanslaan doordat er nog antistoffen in het bloed zitten. (Meten is weten) Op maat inenten is niet goedkoper maar wel beter voor de hond. Wij zijn dus niet tegen inenten maar wel tegen onnodig inenten.

Verder werken we met een lijst van geïnteresseerden waar mensen na een persoonlijke ontmoeting op komen. zodra de pups geboren zijn laten we weten of er eventueel een pup bij zit. beide partijen houden tot aan de dag dat de pup eventueel opgehaald mag worden het recht om ervan af te zien de pup te nemen/verkopen.

Eerdere nesten

We hebben inmiddels vier prachtige nesten mogen fokken. Hieronder kunt u onze vorige combinaties bekijken.

Pretty & Cliff

Moeder: Pretty Women From Luna’s Legacy (pedigree link)
Vader: Ch. Driftwood’s Quick Draw (pedigree link)

10 puppies: 1 reu en 9 teefjes
28-10-2014

Luna & Conner

Moeder: Luna Misty’s dream of the Greynoble (pedigree link)
Vader: Conner von der Hahnweide (pedigree link)

4 puppies: 3 reuen en 1 teef
26-04-2011

Luna & Tidor

Moeder: Luna Misty’s dream of the Greynoble (pedigree link)
Vader: Tidor of Yenna’s Pride (pedigree link)

7 puppies: 4 reuen en 3 teefjes
21-09-2007